Miskolc TV прямой эфир

Телеканал:Miskolc TV

Страна: Венгрия

Категория: Местное

4.6 из 5

5 голосов

Miskolc TV смотреть в прямом эфире

A MIKOM Nonprofit Kft. Borsod megye meghatározó médiavállalataként jelenleg négy médiumban, köztük a Miskolc Televízióban kínál széles körű kommunikációs szolgáltatásokat.
A Miskolc Televízió 1985-ben jött létre, és közel 3 évtizedes működése során mind tartalmilag, mind arculatilag több alkalommal megújult. Jelenleg csaknem 40 fős, operatőrökből, szerkesztő-riporterekből, vágókból és technikai munkatársakból álló szakmai stáb dolgozik mindennap azért, hogy a televízió műsora eljusson a nézőkhöz.

Страны

  • A mese tv minőségi tartalmat kínál gyerekeknek, kínálatunkban megtalálhatók: mesék, gyerekdalok, mondókák, rajzfilmek, versek gyerekeknek, népmesék, mesefilmek. A mesék online,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Az Alföld Televízió kereskedelmi kábeltelevízió, mely 1996 óta van jelen a helyi televíziók palettáján. Az Alföld Televízió a UPC, a DIGI TV és a FIBERNET hálózatán fogható,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A Kapos Televízió azt mutatja meg, milyen kaposváriként otthon lenni a világban, milyen a világ, ha Kaposváron vagyunk benne otthon. Somogy megye vezető videós hírportálja.

    4.3 из 5

    11 голосов