Televizija Šibenik прямой эфир

Телеканал:Televizija Šibenik

Страна: Хорватия

Категория: Местное

2.5 из 5

8 голосов

Televizija Šibenik смотреть в прямом эфире

Televizija Šibenik (skraćeno TV Šibenik) je hrvatska lokalna televizija koja emitira za Grad Šibenik. Televizija Šibenik gradska je televizija koja je s radom započela u listopadu 2005. godine, a kojoj je osnovni cilj proizvodnja programa u interesu građana Šibenika.
Na prvom mjestu je informativni program kojim svakodnevno u formi emisije Aktualnosti iz grada gledatelje upoznajemo s aktualnim događajima u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji.
Uz središnju informativnu emisiju, u okviru informativnog programa emitiraju se Vijesti, Izjave dana, Tjedni pregled, Na raskrižju, Tema tjedna i Ćakula s gradskim ocima.

Страны

  • Z1 televizija (nekad Zagrebačka televizija i TV Sljeme) je lokalna komercijalna televizijska postaja iz grada Zagreba u Republici Hrvatskoj. Druga zagrebačka televizija – TV

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Jabuka TV (nekoć Otvorena televizija, OTV), lokalna televizijska postaja koja emitira program na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Jabuka TV (OTV) je osnovan 1988.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Libertas TV prva je IP televizija u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Dubrovniku. Od svibnja 2018. godine Libertas Televizija iz Dubrovnika postala je prva županijska televizija

    4.3 из 5

    11 голосов